FUNDACJA „DA RADĘ”

Fundacja „Da Radę” powstała z inicjatywy dwóch sióstr których pasją jest praca z ludźmi i dla ludzi.

Agnieszka od lat związana jest z teatrem i wykorzystuje teatr do działań edukacyjnych.Agata od wielu lat jest działaczką trzeciego sektora ,jest inicjatorką i realizatorką wielu działań skierowanych do społeczności lokalnych. Dziewczyny zafascynowane są dramą stosowaną,  która ze swoimi ćwiczeniami i technikami jest świetnym narzędziem do wprowadzania zamierzonych zmian społecznych i edukacyjnych.

Obszarami w których działa nasza Fundacja są

-edukacja pozaformalna w tym przeciwdziałanie patologiom społecznym

-rozwój kompetencji i umiejętności osobistych i społecznych

-działalność kulturalna i inicjowanie powstawania środowisk kulturotwórczych